Workshops

Kerstworkshops

Op de volgende zaterdagen is er een Kerstworkshop:

 Op  6 november, 20 november, 27 november en 11 december zullen we kerstornamenten maken. Deze workshops duren van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur.

De onderstaande afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld, naar eigen ontwerp kun je maximaal 6 (afhankelijk van het formaat)  ornamentjes maken. 

Het is ook nog mogelijk 1 van de andere werkstukken te maken. 2 Waxinelichtjeshouders (€ 57.50), Grote lantaarn (€75) Paneeltje, wandhanger, raamhanger (€ 57,50; kleine lantaarn € 37,50

 Het is ook mogelijk met een eigen idee te komen, de prijs is dan in overleg, afhankelijk van de grootte van het werkstuk en het aantal stoken.

      

De kosten van de workshop kerstornamenten zijn inclusief alle materialen en stookkosten, koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers  € 57,50 pp.

 Voor alle workshops geldt dat er maximaal 4 volwassenen per workshop kunnen deelnemen.

Het is ook nog mogelijk om op andere dagen een workshop op maat te organiseren. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken. Zowel 's avonds als overdag is er van alles mogelijk. Het is mogelijk vanaf 2 personen.

Workshop Glasfusing

Op de zaterdagen wordt er een workshop glassfusing met open inschrijving gehouden. De workshops duren van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens deze gezellige workshops, waar maximaal 4 deelnemers aan mee kunnen doen, maak je telkens een ander uniek werkstuk. Alle materialen, stookkosten  en koffie, thee en wat lekkers zijn altijd inbegrepen.

De workshops gaan door bij minimaal 2 deelnemers.

Een workshop volgen op een andere dag kan bijna altijd, mits er minimaal 2 personen zich inschrijven.

Naast de workshops met open inschrijving is het mogelijk af te spreken voor een Special. Deze special is dan specifiek voor jou en je vrienden/vriendinnen en wordt op een door jou gewenst moment georganiseerd. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje, een creatief uitje en dergelijke.  Voor deze specials kunnen dan aanvullende afspraken gemaakt worden t.a.v. het serveren van hapjes, zelfgemaakte taart en een lekker drankje, naast de gebruikelijke koffie en thee. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

4 (vol), 11, 18 (vol) en 24 september, 2, 9 (vol), 16 en 31oktober. 

Tijdens deze workshop maak je een paneel van ongeveer 15 * 30 cm, een bloementuintje/raam/wandhanger of een schaaltje van ongeveer 20* 20 cm  (of rond) , 2 waxinelichtjeshouders of 3 vogeltjes De prijs van deze workshops is € 57,50

Het is ook mogelijk paneeltjes voor een lantaarn te maken. De prijs van deze workshop is € 75 incl. lantaarn.

Ook tot de mogelijkheden behoort een cirkel van 30 cm. Deze Cirkel kan worden geplaatst in een metalen standaard (niet inclusief). De prijs van een cirkel is ook € 75 

Een vaas maken is nu ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 85.  Zie onderstaande voorbeelden ter inspiratie. 

Heb je zelf een ander idee van wat je wilt maken, dan is alles te bespreken.