Welkom op mijn site

Glaskunst en glasdecoraties van Annemiek van den Steen

Vanaf begin 2020 houd ik mij in mijn kleine werkkamer met heel veel plezier en passie bezig met het maken van decoraties en sierraden van glas met behulp van de Glassfusing techniek. Inmiddels is het atelier wel uitgebreid, ik ben namelijk verhuisd naar de zolderverdieping, waar veel meer mogelijkheden zijn voor het ontvangen van bezoek en het tentoonstellen van werk.

Van speciaal glas van Oceanside uit Mexico maak ik gebruiksvoorwerpen, bloementuintjes, glasdecoraties en ook sieraden. Dagelijks leer ik bij.  Mijn collectie zal zich in de loop der tijd ook verder uitbreiden. Het is mogelijk om aan te geven in welke kleurstelling je een werkstuk zou willen hebben. Op bestelling kunnen diverse werkstukken worden gemaakt. Kijk vooral ook onder het menu-item Te Koop voor een impressie van de artikelen. Op deze site staat slechts een klein gedeelte van hetgeen ik nu in voorraad heb,

De doorlooptijd om een werkstuk te maken is ongeveer 1 à 2 weken, afhankelijk van de complexiteit. Denk dan ook eens aan een persoonlijk geschenk voor relaties of uw personeel. Er zijn vele mogelijkheden om naar eigen ontwerp iets te laten maken.

Het is mogelijk om op afspraak vrijblijvend bij mij thuis langs te komen of om iets te bestellen. Op zaterdagen is het atelier meestal geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Op veler verzoek ben ik ook gestart met het organiseren van kleinschalige workshops, waarbij je de kans wordt geboden om kennis te maken met de techniek, maar ook om vooral in een gezellige omgeving onder het genot van een drankje en een hapje iets moois te maken. Wil je eerst meer informatie of vrijblijvend langskomen? Neem dan contact met mij op.

Zolang Corona maatregelen is het maximum aantal deelnemers aan de workshops 3 volwassenen.

De data van de al geplande workshops kun je vinden onder het betreffende menu-item.

 

Ook op instagram en facebook kun je mij  ook terugvinden met actueel werk en de geplande workshops.